Apartmani u Bolu Villa Nena

Kuću okružuje predivni botanički vrt sa pogledom na more. Popločan je stazama od bijelog mramora, okružuju ga separei za sjedenje i osvjetljen je za uživanje kad padne noć. Natkrivena ljetna kuhinja sa velikim kominom te stolom  za 12 osoba. Gosti naših apartmana mogu boraviti u vrtu te koristiti sadržaje koje pruža.

Kombinacija luksuza i udobnosti najbolje su riječi koje opisuju naše apartmane.

Apartmani su različiti po veličini i kapacitetu. Svi su moderno opremljeni i imaju terasu s pogledom na more.
Naši apartmani u Bolu su opremljeni po najvišim standardima kako bi Vam omogućili idealan odmor. Svi su klimatizirani i imaju satelitsku TV, bežični internet, perilice za rublje i posuđa te moderan namještaj. Pružamo apartmanski smještaj najviše kvalitete.

Vaši domaćini

Obitelj Marinković bavi se turizmom i iznajmljivanjem apartmana već 40 godina. Puno napora za unapređenje usluga i iskustvo stečeno tijekom godina provedenih s našim gostima dovelo nas je do samoga vrha u iznajmljivanju privatnog smještaja u Bolu. Podržana je i od ove web stranice na kojoj možete pronaći sve važne informacije o kući, apartmanima i ostalim uslugama koje nudimo.

Obitelj Marinković njeguje obiteljsku tradiciju obrade zemlje. Vinogradi i maslinici nalaze se na krasnim lokacijama uz more, istočno od Bola. Zadovoljstvo nam je ponuditi našim gostima suho crno vino “Bolski plavac”, rakiju i prošek. Također, nudimo djevičansko maslinovo ulje vrhunske kvalitete.