Apartmani u Bolu, Apartments in Bol, Appartements in Bol

Apartmani u Bolu vrhunske kvalitete

Kuća je smještena na krajnjem istoku mjesta Bol. Udaljena je samo 100m od poznatih bolskih plaža “Martinica” i “Kotlina”. Od centra je udaljena 400m. Smještena je na vrlo dobroj lokaciji koja pruža mir i spokoj čak usred ljetne sezone. Kuća je građena od poznatog bračkog kamena i spoj je moderne i tradicionalne gradnje.

Kombinacija luksuza i udobnosti najbolje su riječi koje opisuju naše apartmane.

Apartmani su različiti po veličini i kapacitetu. Svi su moderno opremljeni i imaju terasu s pogledom na more.
Naši apartmani u Bolu su opremljeni po najvišim standardima kako bi Vam omogućili idealan odmor. Svi su klimatizirani i imaju satelitsku TV, bežični internet, perilice za rublje i posuđa te moderan namještaj. Pružamo apartmanski smještaj najviše kvalitete.
U slučaju da nema slobodnog smještaja u “Villa Neni”, Jakša Marinković, koji je i vlasnik turističke agencije “Bol tours” (http://www.boltours.com), može vam pomoći u pronalasku odgovarajućeg smještaja za vaš odmor.
 

Obitelj Marinković njeguje obiteljsku tradiciju obrade zemlje. Vinogradi i maslinici nalaze se na krasnim lokacijama uz more, istočno od Bola. Zadovoljstvo nam je ponuditi našim gostima suho crno vino “Bolski plavac”, rakiju i prošek. Također, nudimo djevičansko maslinovo ulje vrhunske kvalitete.